Het voorjaar is in volle bloei en de temperaturen stijgen naar zomerse hoogte. En dat houdt in dat het ook weer hoog tijd is voor een nieuwe collectie! Goed nieuws: die is vandaag uitgekomen! Heb jij hem al gezien? Wij zijn ontzettend benieuwd wat je ervan vindt en of je al nieuwe favorieten hebt. Laat het onder in de reacties!

Naast prachtige nieuwe sieraden hebben we ook weer hele fijne nieuwe horloges toegevoegd aan deze collectie! Bekijk onderstaande video voor een sfeerimpressie van de nieuwe collectie en laat je inspireren.

Wat een fijne beelden en hoe leuk om de drie Zinzi ladies bij elkaar te zien! Een leuk feitje: er zit telkens 7 jaar verschil tussen de meiden. Lieke mag dan misschien een nieuw gezicht zijn, maar hoe goed staan ze samen? En de sieraden staan ze ook allemaal prachtig. Shop ze hier!

Pastel is ook weer hot dit seizoen en zul je daarom ook veel terug zien in de beelden en de collectie. Nog een leuk nieuwtje: dit nieuwe horloge met parelmoer wijzerplaat. We just love it! Je shopt de nieuwe horloges hier, ga snel de andere checken!

Ben jij net zo enthousiast als wij zijn en wil je niets liever dan de nieuwe collectie shoppen? Dat kan hier. Veel shopplezier!

 • ZINZI Sterling Silver Earrings Yellow Gold Plated Heart
  ZINZI Sterling Silver Earrings Yellow Gold Plated Heart
  View >
  19.95
 • ZINZI Sterling Silver Earrings Rose Gold Plated with Chain
  ZINZI Sterling Silver Earrings Rose Gold Plated with Chain
  View >
  24.95
 • ZINZI Sterling Silver Stackable Ring Oval Shiny
  ZINZI Sterling Silver Stackable Ring Oval Shiny
  View >
  29.95
 • ZINZI Retro Watch with Mother-of-Pearl Dial
  ZINZI Retro Watch with Mother-of-Pearl Dial
  View >
  109.-