Denk jij bij de herfst aan guur weer, kale bomen en het opbergen van je zomerkleding? Of ben je meer het type vrouw dat al klaar zit voor de open haard, heb je je favoriete truien uit de kast getrokken en kun je niet wachten tot je daar de mooiste sieraden bij combineert? Met deze trends kom jij de herfst wel door!

Shop de Herfst Look hier.

Blote armen zijn niet echt meer aan de orde en om die lange mouwen en grote truien te kunnen compenseren hebben we een prachtige selectie met opvallende statement armbanden.

Herfst is lekker binnen zitten met warm drinken en een hoofd vol gedachten (of heerlijke vakantie herinneringen). Schuif daar een paar killer ringen aan en je look komt helemaal tot zijn recht.

Voor de vrouw die niets liever doet dan buiten zijn en geen genoeg kan krijgen van alle herfstgeuren, genietend van de kleine momenten, zijn er de subtiele kleinere sieraden. Deze oorknoppen geven je een verfijnde touch en leiden je niet af van je genietmoment. Nu 2 paar voor €35,-!
Shop hier de oorknoppen actie.

Voor als je iets teveel op gaat in het moment en jezelf dat tijdsgewijs niet kunt veroorloven hebben we een prachtige collectie aan horloges, waaronder deze Retro Watch met bordeaux band. Shop hier alle horloges.

Jouw herfst look shoppen? Bekijk de collectie hier.

 • ZINZI Retro Watch with Dark Purple Leather Band
  ZINZI Retro Watch with Dark Purple Leather Band
  View >
  99.-
 • ZINZI Sterling Silver Cuff Bracelet Bar
  ZINZI Sterling Silver Cuff Bracelet Bar
  View >
  129.95