• Free Shipping Over €49.95
  • 30 Day Return Right
  • Same Day Shipping, if Ordered Before 15:00 *
Choker

Choker

Choker

Set Ascending Direction
Choker

Set Ascending Direction

Chokers - Subtiel maar elegant sieraad

De choker is terug van weg geweest. Eindelijk. Want als er één sieraad een must is in je collectie, is het wel dit subtiele maar toch zo elegante kettinkje. Een choker is een kettinkje dat nauw sluit om de hals en hierdoor je gezicht super mooi omlijst. Doordat het niet onder of over je kleding hangt en niet zo aanwezig is als een grote ketting is het altijd een veilige keuze bij elke outfit. Ook ideaal als je wilt dat het niet in de weg kan hangen, bijvoorbeeld tijdens je werk. Maar eigenlijk is het ook een volslagen goede keus bij je dagelijkse kledingkeuze. Of tijdens een stijlvol avondje uit. Want dat is het mooie van chokers, ze kunnen altijd. Of je nu gaat voor een zilveren choker, of een andere, met of zonder hangertje, succes gegarandeerd.

Zilveren chokers bij Zinzi

Bij Zinzi vind je een leuke collectie chokers, waaronder de zilveren choker. Is je oog op een mooi exemplaar gevallen? Bestel 'm gemakkelijk via onze website. Dan wordt hij vandaag nog verzonden. Je kunt hem dan snel ophalen bij een dealer bij jou in de buurt, of uit de brievenbus, als je wilt dat we hem opsturen. Twijfel je nog een beetje, bijvoorbeeld over de maat? Geen paniek, je kunt de choker altijd binnen twee weken terugsturen, of terugbrengen naar de dealer. Heb je vragen, over de chokers, de bestelling, het retourneren, of iets anders? Stuur ons een mailtje op klantenservice@zinzi.nl of bel ons op 010 - 238 08 03 en we doen er alles aan om je te helpen en je vragen te beantwoorden.

Waar wacht je nog op? Kijk gauw op onze website naar de collectie chokers om te zien of er iets voor je bij zit. Dan heb je binnen no time een onmisbare toevoeging aan je collectie.

From Monday to Friday available between 09:00 - 17:00
By Phone

You can call us at +3110-2380803. We're here to help you!

By Email

Send us an email at customerservice@zinzi.com and we will get back to you within 24 hours.

On WhatsApp

Do you have a short question? Message (Whatsapp) us on
+316-33377588.

Do you have questions?

Message (WhatsApp) us on:
+316-33377588Available from Monday to Friday between 09:00 - 17:00